dilluns, 26 de gener del 2009

EL PRE-VIATGE...


Què fort!!
Quina enveja!!
Esteu bojos!!
Frases d’aquestes les hem anat sentint des de que vam decidir fer un viatge d’un any al voltant del món, de donar la volta a la nostra vida.

Com prepares un viatge així?
Què has de fer abans d’una volta al món?
Com ho dius a la família?
Què t’emportes?
És molt car?

Bé, preparació poca, tot i que ho decideixes amb força antel·lació només és per anar-te fent a la idea (tu i els del teu voltant) i per poder estalviar.
La veritat és que fa il·lusió veure com una decisió que vas prendre fa tant de temps, per fi es fa realitat, amb els seus pros i els seus contres. No podem negar que al final t’acaba afectant i et ve l’estrés.

Deixar la feina, el pis, enllestir la documentació, vacunes, despedir-te de tothom i començar-los a enyorar abans de marxar... un any!! Encara no en som conscients...

La familia... ai, papes... com us fem patir... Nosaltres vam donar la notícia bastant aviat perquè vam anar a un programa de la tele (no vam treure ni un cèntim) i ho van dir, així que millor era dir-ho en persona abans que sortís per pantalla.

Planejar una volta al món que aniràs fent sobre la marxa té els seus inconvenients. La motxilla ha d’estar preparada una mica per tot i això pesa. Nosaltres hem intentat portar un màxim de 10 kilos cadascú, però al final sempre acaba sent més.

La motxilla: un paravent-impermeable, dos polars, xiruques, sandàlies de caminar, xancles, pareo, banyador, farmaciola, aquarel·les, llibretes de notes, ordinador, càmara de fotos, disc dur extern, un mòbil, carregador de piles, candaus, frontal, mosquitera, tovallola d’aquestes que s’eixuga molt ràpid i roba d’estiu que t’emportaries per un viatge d’uns 10 dies. Total: uns 15 kg!! Suposo que ens anirem desprenent de cosetes.

Els diners: per l’experiència en altres viatges hem calculat una mitjana de 30€ per persona i dia amb tot inclòs (menjars, allotjament, desplaçaments i varis), comptant els diferents nivells econòmics dels països que visitarem.

La pregunta estrella... quin recorregut voleu fer??
L’ideal, però que som conscients que canviarà:
Brasil
Argentina
Xile
Bolivia
Perú
Costa Rica
Nicaragua
Mèxic
Far West Americà
Canadà
Hawai
Polynesia
Nova Zelanda
Australia
Sud-est asiàtic
Barcelona

Què passa!!! Somiar és gratis!!!

Però viatjar no...

1 comentari:

soda ha dit...

Oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Però quina enveja!!!! Jo, quines fotos més chules, quina passada.