dimarts, 28 de juliol del 2009

LIMA amb la millor companyia, Carmen i Fernando



Lima, una ciutat no especialment bonica, amb el cel sempre cobert de núvols en aquesta època de l’any, de distàncies enormes i bulliciosa com tota capital sud-americana, però nosaltres estem com a casa.

Us enrecordeu de la parella peruana que vam conèixer a Rio de Janeiro? Només ens coneixíem de compartir dos dies a la gran ciutat brasilera, ells celebrant anys de casats i nosaltres de “pendoneo viatger”. Però entre nosaltres es va crear un vincle d’afecte i amistat que ha perdurat i ha crescut amb el temps. El carinyu que ens ha mostrat aquesta parella és increïble i ens han acollit a casa seva com dos més de la família.

Amb la seva companyia, la ciutat ha tingut per nosaltres un aire especial. Ens han portat al nou Parc de les Aigües, a passejar pel centre del ciutat, a provar els menjars típics peruans i, segons ells, el veritable pisco (un alcohol d’origen disputat entre Xile i Perú). Hem ballat en una festa de barri i, per molt que costi de creure, vam guanyar un premi de ball!!!! Hem estat a la seva casa de la platja, a la seva academia de natació, on hem fet una llargs que ens han sentat de maravella... vaja, que ens han mimat moltíssim, ells i tota la seva família.

Estem molt feliços d’haver compartit amb ells aquests dies i poder dir que en aquest viatge estem fent grans amics.... com els trobarem a faltar!!

No hem pogut passar més temps amb ells perquè se’n van de vacances a Europa!! Sí sí, nosaltres a Lima i ells a Barcelona!! Jeje, però el pare de la Carmen fa 80 anys i es un enamorat d’Espanya i li han fet aquest regal abans que sigui massa vellet. Quin munt de preguntes que ens han fet!! Jeje, estan molt emocionats.

Amb grans abraçades i petons, i també alguna llagrimeta, ens hem acomiadat d’aquesta família. Queda demostrat que l’amistat no entén d’edats, ni de cultures, ni de nacionalitats.

Molts petons a la nostra família peruana

1 comentari:

soda ha dit...

Que maravilla conocer a tanta gente interesante !!!