dilluns, 8 de febrer del 2010

WORKING, WORKING!!


Això comença a agafar color!!

Us escric des de la nova oficina d’Haribala-India, jeje.

Dijous al matí ben aviat ens va despertar una veu masculina amb accent de la plana: “Ja som aquí!! Que dormiu?!” “Obriu!!” ens deia una segona veu... eren l’Enric i la Montse!! Ja estem la familia al complet!!

Després d’esmorzar i de posar-nos al dia de les nostres vides, ens vam posar les piles i els hi vam fer posar als nostres amics sleeping.

Trasllats, reunions, neteja i... a suar!! Estan contents de la nostra arribada, però segur que estan maleïnt la feinada que els hi estem donant. A moure l’esquelet!! Què es guanyin l’arròs!! Va ser molt divertit veure a tothom amb les mànigues arromengades, fregant i rascant les desgràcies que han fet els paletes i pintors, quina suada!! Jajaja. Però l’esforç ha valgut molt la pena perquè ha quedat una oficina SÚPER.

Tot i que vam quedar baldats de la feinada feta, ahir vam anar de compres a Kurnool (una ciutat més gran que queda a una hora i mitja del poble). Tot i que soni molt bé us asseguro que no és gens divertit. És una ciutat caòtica, plena de cotxes, motos, rickshaus, gent, animals, sorolls, brutícia... i per trobar tot el que vols és una aventura. Vam anar a encarregar les lliteres, a triar aixetes i rajoles, a comprar el marbre de la cuina, pintura, llums, ventiladors, material d’oficina, estris de cuina per la nostra “caseta” i una nevera!! Vam acabar tots amb mal de cap i dormint tot el camí de tornada... esgotats...

Ens quedarà una caseta tan bonica que al final ens acabarem instal•lant aquí!! Jeje

Avui estem de reunions i esbroncades al constructor i a l’enginyer, sort que aquesta feina li toca al jefe Miquel. Haurieu de veure l’espectacle: en Miquel seguit d’una currua d’indis que li arriben a l’alçada de les espatlles (excepte el “Dalton”, l’enginyer), dient a tot que sí, tot i que la meitat no entenen ni una paraula d’anglès... aish... quina paciència que té...

Nosaltres tres ja tenim prou feina organitzant tot el caos administratiu, fent fitxes de nens i intentant que tot funcioni una mica millor.

Demà diumenge, festa!!! Ens espera una jornada esportiva amb els nens. Serà divertit, jejeje.