dimecres, 11 de març del 2009

TAMANDARÉ al galop!!!

Que bé que ens tracten!!! Per acabar d’arrodonir la nostra estada a Recife, en Guiguí ens porta a passar el cap de setmana a la caseta que té a Tamandaré, una mica més al sud.

Tot i que aquesta petita ciutat és força turística, la ressaca del carnaval i les pluges constants fan que no tinguem gaire companyia. Que bé!!

L’endemà tots a la casa es preparen per una jornada de pesca. En Guiguí amb el kayak i la resta amb tot l’equip necessari, amb l’esperança de dinar peix a la brasa... hi haurà sort?

Quina platja!! Quines aigües!! A uns metres de la sorra sobresurt una barrera natural de roques que impedeix el pas a les onades, creant una piscina natural d’aigües super tranquil·les. La màgia només dura unes hores, quan la marea puja (períodes de 6 hores) el paissatge canvia totalment i quasi no queda platja. És genial!!

Nedem fins la barrera i ens instal·lem amb tot l’equip de pesca. Després de tot un matí de paciència i espera... crec que canviarem el menú. Churrasco!!!!!!! Segon intent de pesca en la foscor i sessió de Risk al vespre. Qui va guanyar? Que penseu? en Miqueló.

El més increïble de tot ha estat el passeig a cavall per la platja, quina passada!!! Una experiència al·lucinant! Anar a galop per la sorra, gotetes de mar salada esquitxant-he la cara i el vent embolicant-he els cabells.

En dues paraules: BRU-TAL.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Progenitors diem.....No queda ninguna duda que el viajecito es del todo aburrido, y nosotros aquí sufriendo......, esto no es justo. Pero divertios por todos nosotros!! que envidia, je je... Abrazos múltiples.

Cristian ha dit...

por cierto, se me olvidaba, en el ultimo partido de rugby contra medicina (es como el madrid para el barça o el barça para el madrid) me luxe la tercera falange del dedo anular de la mano izquierda, aparte de un ojo morado! mola! pero weno les ganamos de bastante por no decir mucho! ace falta decir que os lo paseis bien!

un abrazo

soda ha dit...

hola parella

No faltará de nada en este viaje. Que pasada!!!

AHHHHHHHH por cierto Evelín ayer estuve los los peques del cole en el cosmocaixa. Me dieron recuerdos para ti.

Un besazo

Unknown ha dit...

Hola guaposss!

He anat seguit el vostre blog i deu ni dó el que heu anat fent! m'alegro de veure els vostres somriures a les fotos i saber que esteu disfrutant.. carnavals, caballs, platges... seguiu així!!
Merci per fer-me viatjar mirant el super blog!

Una forta abraçada

helena

Urs ha dit...

eveeens!

endevina qui del museu està vivint a casa?... o al revés! qui de casa està treballant al museu?

jejejej