divendres, 17 d’abril del 2009

Bons aires a BUENOS AIRES

Lamentem la poca diversitat d'imatges, però malgrat ser una ciutat encantadora, és una gran urbe i treure la càmara en determinats llocs... Us tenim mal acostumats, jeje
Però de totes maneres, CLICA!!

Buenos Aires, capital de la República Argentina i centre cultural del país, ple de teatres, museus, biblioteques, galeries d’art i edificis preciosos que li donen un aire senyorial.

És una ciutat enorme, amb 3 milions d’habitants, però més de 13 milions si tenim en compte tota la urbe i se’ls anomena porteños. Pel que anem escoltant de gent que anem coneixent, els porteños no són molt apreciats per la resta d’argentins, fa molta gràcia escoltar-los.

Tot i que, com ja sabeu, no som gaire amants de grans ciutats, Buenos Aires ens ha encantat. Ens hem allotjat a Sant Telmo, un barri bohemi del centre, tranquil i ple de paradetes d'artesania!!!

Hem pogut anar amb metro i passejar pels animats carrers de la ciutat (us assegurem que ho enyoravem), fer cafetons en boniques cafeteries, gaudir de la milonga i el tango, de l’artesania, del cine!! Per cert, us recomanem Slumdog millionaire (¿Quien quiere ser millonario? millor en VO, sempre)

Hem visitat el pintoresc barri de La Boca (gens recomanable per la nit on ni la policia entra en el laberint de carrerons que s’amaga darrera de les façanes de colors), el camp del Boca Juniors (La Bombonera), la llibreria El Ateneo que es troba dins d’un teatre, el cementiri de La Recolta on es troba Evita Perón entre d’altres il·lustres de la història o adinerats...

Ens recorda molt a Barcelona i estem molt còmodes... estem encantats, la veritat és que ens hi haguéssim quedat més dies. En un futur, hi tornarem.

5 comentaris:

soda ha dit...

Ui. Ya tá????? Quina miseria. Una foto?????????? Pos vaya.

soda ha dit...

Ui per cert Evelin el diumenge anem a veure el show de Caillou. Gracies. Mira que portava temps darrera d'això i just ara no sabia que ho feien.

Evelyn i Miquel ha dit...

una foto?? no no, si cliques a la imatge o al "CLICA!!" surten unes quantes, ho ha revisat i crec que funciona...

que bé això del show del Caillou!! pensava que ja ho sabrieu, pero us ho vaig enviar per si de cas, que vagi molt bé!!

Un petonàs als tres sodadi!!

Evelyn i Miquel ha dit...

Compte que no estigui pausada la presentació!! a sota de les imatges hi ha els botons de control, posa play o passa fotos manualment.
Aish... amb l'experiència que teniu...

Ala, petons!!!

Anònim ha dit...

Que pasa gente!!,puff, argentina, bastante bien, veo que sigue el viaje hacia adelante, con nuevos contratiempos y nuevas experiencias emocionantes. Seguro que estais aprovechando esos momentos tan bonitos que estais viviendo, todos esos paisajes irrepetibles, todas esas gentes,, al fin y al cabo, dastapando todas esas fronteras.
Se os echa de menos por aquí, pero no tanto como o pintan, eh?. Ya sabeis que se os quiere. Un abrazo muy fuerte para dos grandes amigos!
P.D.: soy Diego